CoachingMatch



CoachingMatch

The gate to your goals

  • Coaching op maat
  • Doelgerichte ontwikkeling
  • Snel resultaat
  • Internationaal actief
Zoek een coachIk ben een coach

Wat is CoachingMatch

CoachingMatch is een internationale coaching organisatie die de poort opent naar jouw doelen. Wij verbinden jou met goed opgeleide en ervaren coaches op internationaal niveau die een professionele aanpak hanteren, waardoor je jouw doelen kan ontdekken en bereiken. Met welke problemen je ook wordt geconfronteerd, onze coaches helpen jou deze zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen. Gaandeweg het proces, wordt tegelijkertijd jouw persoonlijke ontwikkeling bevorderd.

De juiste Coach voor de beste Oplossing

Heb je te maken met eenzaamheid, depressie, relatieproblemen, financiële problemen, werkproblemen, mentale instabiliteit, stress, burn-out, ADHD, autisme, rouw, eetstoornis of een andere kwestie? Bij CoachingMatch sta je er nooit alleen voor! Wij reiken jou altijd onze helpende hand zodat jij bij ons de juiste coach kunt vinden om jou te begeleiden naar de beste oplossing.

Jonge vrouw reikt haar hand omhoog en probeert de helpende hand van de coach te pakken

Geen enkele uitdaging gaan wij uit de weg! CoachingMatch heeft de sleutel van de poort naar JOUW doelen en wij helpen je graag verder deze te behalen.

Hoe werkt CoachingMatch

Vertel ons over jouw problematiek en wij denken met jou mee. Wij gaan kosteloos de best passende coach voor jou vinden, maar jij kunt ook zelf onze coaches bekijken. Als je de coach hebt gevonden die jij nodig hebt, vul je jouw gegevens in bij de desbetreffende coach zodat hij contact met je can opnemen. Uiteraard kun je ook zelf contact opnemen met de desbetreffende coach via zijn/haar persoonlijke contactgegevens.

Wacht niet langer, want niets in het leven lost zich vanzelf op. Jij hebt daar professionele hulp voor nodig! Laat het ons weten en dan gaan we samen op zoek naar de juiste coach voor de beste oplossing.

Bekijk onze coaches

(Na)schoolse Activiteiten

CoachingMatch gaat verder dan alleen coaching en biedt nu ook naschoolse activiteiten voor leerlingen op scholen in heel Nederland. Deze activiteiten zijn een geweldige manier voor kinderen om hun interesses te verkennen en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

Junior Bootcamp naschoolse activiteit - CoachingMatch

Of het nu gaat om sportactiviteiten zoals voetbal, basketbal of tennis, of om creatieve activiteiten zoals dans, kunst of musical, er is voor elk kind wel iets te vinden wat bij hen past. Deze activiteiten worden geleid door ervaren en enthousiaste professionals die de kinderen begeleiden en aanmoedigen om het beste uit zichzelf te halen.

Dus, als je op zoek bent naar een leuke en leerzame manier om je kinderen bezig te houden na schooltijd, kijk dan eens naar de naschoolse activiteiten van CoachingMatch. Het is een geweldige manier om hun horizon te verbreden en hen te helpen hun volledige potentieel te bereiken.

Wat onze klanten zeggen...

Mike Sanders
Mike Sanders
23/11/2023
Toegewijde professionals die jou serieus nemen en actief meedenken. Een aanrader voor iedereen die naar goede resultaten streeft!
Maria C Hop
Maria C Hop
11/11/2023
Het heeft mij enorm goed gedaan om met Esther gesprekken te hebben. Ik kan haar aan iedereen die verder wil in het leven aanbevelen.
Jolanda Pietersma
Jolanda Pietersma
04/11/2023
Diana Simu – Mental Coach

Het team heeft mij met een open hart ontvangen. Ze zijn zeer actief geweest bij het promoten van mijn berichten en waren elke dag zeer aanwezig om te zien wat ik publiceer en meer dan dat, ze vroegen me om creatieve video’s en presentaties om mij (en mijn mogelijke klanten) beter van dienst te zijn in alles wat ik doe. Bedankt CoachingMatch!

Diana Simu – Mental Coach

Onze openingstijden

09:00 - 18:00
09:00 - 18:00
09:00 - 18:00
09:00 - 18:00
09:00 - 18:00
Gesloten
Gesloten

Ons adres

Lippe-Biesterfeldweg 23
2552EA Den Haag
Nederland

Contact

+31 (0)6 819 276 99
+31 (0)6 223 589 13
info@coachingmatch.net

Over ons

Wat leuk dat wij ons aan jou mogen voorstellen! Wij zijn Esther en Dimitar en wij willen graag onze passie met jou delen.

In ons leven hebben we veel uitdagingen en obstakels overwonnen. Wij begrijpen hoe moeilijk het kan zijn om in je eentje een weg te vinden uit problemen, maar wij hebben ook gezien hoeveel verschil het kan maken wanneer je hulp zoekt.

Daarom hebben wij CoachingMatch opgericht – een uniek internetplatform waar coaches en potentiële cliënten worden gematcht. Door CoachingMatch kun jij op weg worden geholpen naar de oplossing van welk probleem dan ook.

Wij zijn er speciaal voor JOU

Is er iets waar je mee worstelt en kom je er zelf niet uit? Aarzel dan niet om op zoek te gaan naar de best passende coach voor jou. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen, zodat we samen op zoek kunnen gaan naar de perfecte coach om jou te helpen bij het bereiken van JOUW doelen.

Benut deze kans vandaag nog en zet de eerste stap richting een gelukkiger en succesvoller leven!

Lees verder

Heb je nog vragen?

Stel ze gerust hier

Adres

Lippe-Biesterfeldweg 23
2552EA Den Haag
Nederland

Contact

+31 (0)6 819 276 99
+31 (0)6 223 589 13

info@coachingmatch.net

KvK nummer 90605187

nl_NLNederlands
×